четвер, 22 листопада 2018 р.

Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Мала іскра – великий вогонь!»

  Відповідно до наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської районної державної адміністрації від 29 серпня 2018 року №182  «Про проведення Тижнів  знань безпеки життєдіяльності у закладах загальної середньої освіти району у 2018 / 2019 навчальному році»,     
з метою популяризації знань правил пожежної безпеки  серед  дітей та молоді,   удосконалення теоретичних знань і практичних навичок з питань захисту і дій в умовах надзвичайних ситуацій , з  05.11. по 09 .11. 2018   року у навчальних  закладах Новоархангельського  навчально – виховного об’єднання  №2 був проведений Тиждень  знань безпеки життєдіяльності на тему «Мала іскра – великий вогонь!»
  Згідно планів – графіків та планів – сіток  були підготовлені і проведені заходи, присвячені  Тижню : лінійки , бесіди, години спілкування, інформаційні години, виховні години, вікторини, практичні заняття, конкурси малюнків, зустрічі з пожежниками.



Заходи, які були проведені протягом тижня, були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним.
Педагогічний колектив школи приділяє особливу увагу навчанню дітей Правилам пожежної безпеки. Ознайомлювати учнів з Правилами пожежної безпеки педагоги починають з перших днів навчання у школі. Оптимально діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надавати першу медичну, само- та взаємодопомогу можна навчити тільки застосовуючи різноманітні форми та методи виховної роботи, у тому числі інтерактивні, практичні, проблемно-пошукові тощо.  Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.


Немає коментарів:

Дописати коментар